Macskás videókkal nyomja le a Hallmark Channel a riói sportközvetítéseket

A Hallmark csatorna engedett az eddig elnyomott vágyaknak, és 100 százalékosan beleállt abba az állításba, miszerint az élet (és az internet) értelmét a cuki cicás videók adják. 

A csatornától eddig sem álltak távol a különféle állatos programok, de az idei riói olimpia apropóján sikerült az eddigi legnagyobbat gurítaniuk. Amikor ugyanis augusztus 5-én pénteken a világ nagyon nagy része az olimpiai megnyitó ceremóniát nézi majd, akkor a Hallmarkon aKitten Summer Games nevű műsorsorozatba csapnak bele nagy elánnal, ami a nevéből könnyen kitalálhatóan egy nyári olimpia kifejezetten macskáknak - számolt be róla az Entertainment Weekly.

Az izgalmas programról meg is jelent már a fenti, rövid beharangozó, amiből kiderül, hogy nemcsak mindenféle sportágakban mérik majd össze erejüket a macskléták (bocs, ők kezdték a cathlete-vel!! - a szerk.), de még fájdalmas és kevésbé fájdalmas, macskásított sportolóneveket is kitaláltak a versenyzőknek, szóval drukkoljon nyugodtan Cat Lewisnek vagy Hissing Boltnak az idén! Ha pedig már most nagyon izgul, a csatorna oldalán már most megismerkedhet a versenyzőkkel, és bepillantást nyerhet abba is, milyen tiszteletre méltó eltökéltséggel készülnek a nagy nyári megmérettetésre! Na jó, nem olyan naggyal, de akkor is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek