House 13-asa rendezi az új Red Hot Chili Peppers klipet

A sztárok egyik kedvenc szócsöveként használt oldalon, az Instragramon futottunk bele abba a különös hírbe, miszerint a Scorsese féle HBO sorozatból, a Bakeliltből, az Alpha Dogból illetve a Doktor House-ból ismert 32 éves színésznő, Olivia Wilde rendezi a Red Hot Chili Peppers új lemezének első videoklipjét, a Dark Necessities-t és az oldalra feltöltött képek alapján szuper hangulatban zajlik a forgatás. Sőt, a forgatásról a zenekar hivatalos Instagram is oldalán jelentek meg werkfotók.

Work, work, work, work, work. @babsbrayton

Una foto publicada por Olivia Wilde (@oliviawilde) el

A csepegtettet fotók alapján gördeszkásokról fog szólni a pár perces videó, melynek operatőre Christopher Blauvelt lesz, akinek nevéhez fűződik többek között az Egy szerelem története, a Sötét húzások és a Lopom a sztárom című kasszasiker is.

Jason Sudeikis nejének nem ez lesz az első ilyen jellegű munkája, hiszen neki köszönhetően lett annyira menő a Los Angeles-i indie folk banda, az Edward Sharpe and the Magnetic Zeros No Love Like Yours című videója is a közelmúltban. A kisfilm érdekessége, hogy az egészet egy iPhone 6S-el vette el a színésznő.

Directing this badass beauty @noelani_tsunami last night. * @jadeheals

Una foto publicada por Olivia Wilde (@oliviawilde) el

Az 1983-ban alapított zenekar egyébként szeptember 2-án lép fel a budapesti Papp László Sportarénában. A koncertre akkora volt az érdeklődés, hogy a jegyek állítólag egy óra alatt elfogytak, így a banda dupla bulit fog majd nyomni a fővárosban.

....aaaannnd cut!!

Una foto publicada por Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) el

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek