#VILÁGOM

Színezze ki magának a saját Jeff Koons festményét!

2016. május 16., hétfő 09:46

Az amerikai botrányművészről, Cicciolina exférjéről legutóbb másfél éve írtunk, amikor az ikonikus lufikutyáján akart valaki más meggazdagodni, most azonban a művész hívta fel saját magára a figyelmet. Nem is akármivel: egy 0,9 méter magas és kétszer ilyen széles színezőt tervezett, amin akár az egész család együtt munkálkodhat, míg kiszínezik  írja a bltd. A végeredmény egy saját színösszeállítású Jeff Koon festmény, bár az eredetiség ebben az értelemben új értelmet nyer majd.

Katt a képre a többiért!
Katt a képre a többiért!
Fotó: ArtwareEditions.com

Az ára sem vészes: 30 dollárba, azaz kicsivel több mint 8 ezer forintba kerül az Artware oldalán, ekkora méretnél pedig érdemes elgondolkodni a ceruza helyett egy ecseten és festéken. Jó hír a Keith Haring rajongóknak: ugyanez az ő kedvencük rajzaiból összeállítva is megrendelhető.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta