#VILÁGOM

Így könnyű földrajzot tanulni!

2016. május 9., hétfő 10:30

Ha gyerekének eddig nehezen vette volna be a gyomra az „unalmas” földrajzot (amit Magyarországon a középfokú oktatásban hamarosan már nem is tanítanak), most kap egy kis segítséget, ugyanis a 29 éves londoni fotós, Rich McCor játékos műveinek segítségével könnyedén megtaníthatja neki, hol található például a híres Notre Dame, a Big Ben, vagy éppen a Wales-i Millenium Center. Képein ugyanis McCor ismert rajzfilmes karaktereket helyezett a való világ legendás látványosságai mellé, így alkotva újra egyes Disney-filmek híres jeleneteit.

McCor eddig is szívesen kísérletezett papírkivágással és fotózással, de csak tavaly nyár óta kezdte kombinálni a kettőt. „Néhány fotómnak már volt disney-s témája, mielőtt együttműködésre léptem volna a céggel, mert a Disney filmekben van jó pár legendás jelenet" - mondta McCor a Business Insidernek. "Szóval amikor megkérdeztek, van-e kedvem pár ilyet fotózni nekik, könnyű volt igent mondani. Vicces volt elmagyarázni a mellettem elhaladóknak, hogy miért is tartok fekete papírdarabokat a fényképezőgépem elé: 'Ó, hát én csak a Disney-nek dolgozom!'”.

A végeredményért kattintson McCor Instagramjára, és meglátja, hogyan lesz a bristoli Clifton hídból versenypálya a Hihetetlen családnak; hogy a Szörny Rt. Sullyja valójában Cardiffban, a Millenium Centerben dolgozik; vagy hogy ha megfelelő szemmel nézi, a Clyde Auditorium épületében felfedezheti Nemo-t! 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta