Így könnyű földrajzot tanulni!

Ha gyerekének eddig nehezen vette volna be a gyomra az „unalmas” földrajzot (amit Magyarországon a középfokú oktatásban hamarosan már nem is tanítanak), most kap egy kis segítséget, ugyanis a 29 éves londoni fotós, Rich McCor játékos műveinek segítségével könnyedén megtaníthatja neki, hol található például a híres Notre Dame, a Big Ben, vagy éppen a Wales-i Millenium Center. Képein ugyanis McCor ismert rajzfilmes karaktereket helyezett a való világ legendás látványosságai mellé, így alkotva újra egyes Disney-filmek híres jeleneteit.

McCor eddig is szívesen kísérletezett papírkivágással és fotózással, de csak tavaly nyár óta kezdte kombinálni a kettőt. „Néhány fotómnak már volt disney-s témája, mielőtt együttműködésre léptem volna a céggel, mert a Disney filmekben van jó pár legendás jelenet" - mondta McCor a Business Insidernek. "Szóval amikor megkérdeztek, van-e kedvem pár ilyet fotózni nekik, könnyű volt igent mondani. Vicces volt elmagyarázni a mellettem elhaladóknak, hogy miért is tartok fekete papírdarabokat a fényképezőgépem elé: 'Ó, hát én csak a Disney-nek dolgozom!'”.

A végeredményért kattintson McCor Instagramjára, és meglátja, hogyan lesz a bristoli Clifton hídból versenypálya a Hihetetlen családnak; hogy a Szörny Rt. Sullyja valójában Cardiffban, a Millenium Centerben dolgozik; vagy hogy ha megfelelő szemmel nézi, a Clyde Auditorium épületében felfedezheti Nemo-t! 

Oszd meg másokkal is!
Mustra