Ön sír vagy nevet az élőszereplős Family Guyon?

Április 28-án érkezik a Family Guy 13. évada a Comedy Centralra, ennek beharangozásához pedig a csatorna úgy döntött, valódi színészekkel játszatja újra a rajzfilmsorozat rajongók által legjobbnak ítél jelenteit. A kisvideókban a karakterek azért nem hasonlítanak a szereplőkre, mert a szinkronszínészeket vették rá az újrajátszásra, azaz a Petert alakító Kerekes József, Lois hangja, Vándor Éva, a bizarr kisded, Stewie, azaz Dolmány Attila, valamint a sztoikus nyugalmából kizökkenthetetlen eb, Brian, vagyis Schnell Ádám öltöztek be a szerepüknek megfelelően. Schnell még piros nyakörvet is kapott, ráadásul a martinis poharat is pont úgy tartja, mint Brian a kutya, Dolmány Attila pedig csak azért nem csavargatja olyan szögbe a fejét, mint Stewie, mert az már fizikai képtelenség lenne. 

A karakterek jellegzetes öltözékei mellett a részletekre is figyeltek, a videókban feltűnik a rajzfilben is látható lila kanapé, és még a falak színe is Griffinék lakására hajaz. A rajzfilmsorozat hat legviccesebb jelenetét az online fórumok, Facebook kommentek, illetve a nézői visszajelzések alapján választották ki. 

A Peter Griffint alakító Kerekes József elmondta, miben volt más így színészkedni, mint a megrajzolt karakter hangját adni. „Peter ösztönlény, egy szabad szájú, naiv, pofátlan személy, aki mindig szeretne jobbítani, változtatni a dolgokon, de valahogy szinte semmi sem sikerül neki. Rám passzol ez a figura, hiszen egyáltalán nem vagyok visszafogott az életben én sem. Ami kihívást jelentett, hogy Peternek nagyon pörög a nyelve és persze van még sok olyan dolog, amiért meg kell dolgozni” - mondta a színész, akinek nincs sok ideje tévézni, de azért néha megnézi a sorozatot. 

„Imádom a Family Guyt, nagyon jókat szórakozok rajta, mert több mint egy rajzfilm. Ledönti a tabukat, mindent kimond, mindent megmutat, legyen szó emberi kapcsolatokról, gazdasági kérdésekről, vallásról vagy politikáról. Persze eleinte nem gondoltam volna, hogy ennyire népszerű lesz, például az élőszereplős videókat is nagyon sokan látták és lájkolták”- mesélte Vándor Éva, aki a családanyának, Lois Griffinnek kölcsönzi a hangját. „Jó kis játék volt, sokat nevettünk. Amikor például Peter csúnyán beszél és kidudálják, arra gondoltam mit csinálna Lois hasonló helyzetben: semmit. Ezért csak megadóan belenéztem a kamerába, mintha csak azt mondtam volna: „Ez az én férjem, és ezt nekem tűrnöm kell, ez van!”- árulta el a forgatás részleteit a színésznő. 

Az új epizódokat  április 28-ától csütörtökönként, 21 órától láthatja, ha pedig lemaradt, szombaton szintén 21 órától nézheti újra. 

És önnek hogyan esik a végeredmény? A szerkesztőséget erősen megosztják a kisvideók, de ha ön imádja, hogy végre láthatja, hogyan alakítják a szinkronszínészek a kedvenc jelenteit, nyomja meg a menő gombot! Ha viszont úgy érzi, önnek iszonyú kínos például a kacsamesés jelenet, akkor válassza a cikit! 

Oszd meg másokkal is!
Menő! (6285) (5456) Ciki!
Mustra