#VILÁGOM

Mindjárt négy réssszel is folytatnák az Avatart, csak minek

2016. április 18., hétfő 12:25

Nagyon nem fér el a bőrében James Cameron, legalábbis a BBC szerint: az oldal ugyanis azt írja, hogy a rendező folytatást szeretne Avatar című filmjének és a már tervezett három rész helyett négy követné az elsőt. Hogy miért? Cameron szerint túl sok mondanivalója van még ahhoz, hogy azt három filmbe sűrítse. A folytatás egyébként 2018-ban jöhet, a többi részek pedig 2020-ban, 2022-ben és 2023-ban.

És az ok? Az talán valahol ott keresendő, hogy a 3D-vel felturbózott, csodás éjszakai erdővel és repülős jelenetekkel eladott, de ezeken kívül egyéb filmművészeti érdemekkel nem nagyon rendelkező Avatar pénzügyi szempontból a filmtörténelem legsikeresebb filmje: 2009-es bemutatása óta 2,7 milliárd dollárt, azaz közel 750 milliárd forintot hozott a konyhára. (Viszonyítási alapként jegyezzük meg, hogy Magyarország éves költségvetése 15 ezer milliárd forint, azaz ennek alig hússzorosa.) Cameron egyébként a CinemaConon beszélt arról, hogy az elmúlt éveket a legkiválóbb forgatókönyvírók társaságában töltötte azzal, hogy megtervezzék az Avatar jövőjét – beleértve a karaktereket, a környezetet és az új kultúrákat is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta