#VILÁGOM

Műsorváltozás a Katona József Színházban

2016. április 14., csütörtök 16:57

Ahogyan arról tegnap olvasni lehetett, kórházba került Kulka János. A legutóbbi információk szerint a színész magához tért, de állapotáról egyelőre még nem lehet semmi biztosat tudni. A Katona József Színház pedig közleményben tájékoztatta a nézőit a műsorváltozásokról. 

Kulka János jelenleg a Nép Ellensége, a Godot-ra várva, A két Korea újraegyesítése és a Faust I-II. darabokban játszik. A közlemény szerint ezek közül a Godot-ra várva, A nép ellensége és a Faust I-II. produkciók április-május-júniusra tervezett előadásai elmaradnak. Ugyancsak elmarad június 6-án a Mártírok a Kamrában. Az előadásokra szóló jegyek a Katona József Színház jegypénztárában visszaválthatóak az előadások időpontját követő 5. munkanap végéig.

A két Korea újraegyesítése előadásokat viszont Kocsis Gergely beugrásával megtartják.

Pótelőadások a műsorváltozások miatt

Április 30. szombat délután 4:  A Bajnok

Május 3. kedd este 1⁄2 8:  Rükverc a Nagyszínpadon

Június 6. hétfő este 8: A Bajnok

Június 6. hétfő este 8:  Ahogy tetszik

Június 12. vasárnap este 8: A két Korea újraegyesítése

Június 13. hétfő este 1⁄2 8: Minden jó, ha a vége jó

A meghirdetett pótelőadásokra a jegyelővétel április 15-én délelőtt 11 órakor, a júniusi elővétellel egy időben kezdődik meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta