#VILÁGOM

Megvan a tökéletes ajándék elvakult Walking Dead rajongóknak

2016. március 29., kedd 15:39

Nem a megszokott versenyző a zombis merchandise tárgyak univerzumában, de ha Ön a zombis tévésorozat rajongója, vagy ajándékot keres WD-fan ismerősének, ezzel a The Walking Dead - The Pop-up Book című kiadvánnyal valószínűleg nem fog mellélőni. Ha kíváncsi, hogy David Hawcock és Becca Zerkin hogyan sűrítik egy 3D könyvbe a világsikerű sorozatot, kattintson!

Ez a nem kicsit beteg, de egyébként izgalmasan részletes kiadvány végigkalauzol minket a zombik világán, és egyúttal bemutatja a sorozat legjelentősebb helyszíneit, momentumait. A precízen megrajzolt és kigondolt oldalakon megelevenedik a kórház, ahol először magához tért Rick, de megtaláljuk benne Hershel farmját és a Terminust is. Ezen felül egészen gusztustalan részletek is látványosan életre kelnek, így például egészen közelről megvizsgálhatjuk egy zombi agyszerkezetét és más egyéb érdekességeket, de ebben a videóban jól megnézheti Ön is:

A tetszetős könyvnek az ára is elég figyelemreméltó, az amazon.com-on 77, 36 USA dollárért rendelhető, ez forintba átszámolva olyan majd húszezret jelent. A galéria alapján eldöntheti, Ön szerint megéri-e a könyv:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta