#VILÁGOM

Bárhol összefuthat a csigaszörnnyel és a repülő disznóval Ann Arbor utcáin

2016. március 5., szombat 16:08

Megjelenhetne már egy David Zinn a magyar utcákon is, hiszen például a michigani illusztrátor már 1987 óta dobja fel Ann Arbor városának utcáit jellegzetes fal- és járdarajzaival. A művész elég kreatívan használja ki a város adottságait, köztük az úthibákat is, Budapesten nem is győzné szuflával. A thisiscolossal most bemutatta néhány munkáját a közelmúltból, ezeken mind egyszerre szellemesen és költőien fordítja át a valóságot kedves és humoros mesevilággá a leginkább krétával és szénnel operáló Zinn. Az évek alatt ráadásul visszatérő figurái is lettek a munkáinak, megalkotta például a Sluggo nevű zöld szörnyet, illetve Philoménát, a flegma repülő disznót is. Munkáit printben is meg lehet vásárolni, sőt könyve is megjelent nemrégiben Temporary Preserves címen. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta