#VILÁGOM

Rajzoljon, és megnyílnak ön előtt a kulisszák!

2016. március 1., kedd 10:42

Érdekes divatpályázatra bukkantunk a Budapesti Operettszínház honlapján: a Marie Antoinette előadáshoz kapcsolódóan bárki beküldheti a francia királyné által inspirált művét – legyen szó rajzról, skiccről, vagy akár egy kész ruháról is. A legjobb pályaműveket az intézmény feltölti a Facebook-oldalára, ahol aztán megindulhat a harc, ugyanis a zsűri által kiválasztott győztes mellett születik majd egy (legtöbb lájkot kapó) közönségdíjas is - nyereményük pedig a 2-2 jegy mellett az, hogy bejárhatják a kulisszákat, ellátogathatnak a jelmeztárba és találkozhatnak a darab szereplőivel is.

Ha kedvet kapott, kezdjen alkotni: egy hónap van hátra, ugyanis március 30-ig fogadják a pályaműveket. Ha érdeklik a részletek, ide kattintva tájékozódhat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta