#VILÁGOM

A tojástérkép lett 2015 legkreatívabb projektje

2016. február 18., csütörtök 10:09 |

Február 10-én zárult le a szavazás a Highlights of Hungary pályázaton, ahol az idei év legkreatívabb projektjeit keresték, most pedig mutatjuk az eredményeket. A díjátadót a Toldi Klubban tartották, itt hirdették ki, hogy az 53 jelölt közül melyik tíz lett a közönségdíjas, továbbá a Forbes, az Instyle, valamint a Budapest Főváros Önkormányzata és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft jóvoltából három különdíjat is átadtak.

A győztes a Budapest-térképet magában rejtő EggMap lett - a legtöbb szavazatot begyűjtő, egyébként Sátor Dénes nevéhez kötődő alkotásról mi is írtunk korábban. A második helyezett MagikMe az innovatív és társadalomtudatos dizájn remek példája: a Pillangó nevű libikókát mozgássérült gyerekek is tudják használni, a szülők által létrehozott projektet pedig már a UNICEF is felkarolta. A dobogó harmadik fokára a kreatív barkácsolásról szóló A nagy DIY könyv került.

Helyezés Projekt megnevezése Elérhetőség
4. Kéktúra pecsételődoboz Link
5. Midnight Music Link
6. Autizmusbarát Kakaókoncert Link
7. Bánkitó Fesztivál Link
8. Gárdos Péter: Hajnali Láz Interjúnk
9. Maacraft Link
10. Kreinbacher Birtok Ajánlónk

Az InStyle magazin különdíját az autizmussal élők különleges gondolkodásmódjára a divat eszközeivel reflektáló Perceptual Thinkers projekt, a Forbes magazinét a szakmai újrakezdés lehetőségét biztosító 45+ Vállalkozói Program kapta, a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. által meghirdetett Budapest a fiatal tehetségekért program különdíja pedig a középiskolásoknak életúttanácsokkal szolgáló Így Dolgozunk Mi projekthez került.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta