#VILÁGOM

Színezzen tüntető pedagógusokat!

2016. február 15., hétfő 16:32

Barts Lívia képzőművész jó érzékkel reagált a szombati pedagógustüntetésre a maga módján. Mivel úgyis nagyon mennek a felnőtt színezők - persze a 10 évvel ezelőtti Mandalák könyvét már mindenki elfeledte, helyettea Titkos kert a menőa színezni vágyók körében - ezért összedobott egy laza kis rajzot, ahol mindenki esernyőbe színezheti a nyűgjét. A színezés annyira menő, hogy olyan nagy cégek is láttak benne reklámpotenciált, mint az Ikea, vagy a kultúránál maradva a Néprajzi Múzeum.  Ha nem érti miért jó színezni, olvassa el emberkísérletünket, vagy csak kapjon elő egy halom ceruzát, és színezzen! 

12747482 10207404590184623 4922395297453207029 o
Fotó: Facebook / Barts Livi‎ / Pedagógus tüntetés a köznevelés helyzetének javításáért!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta