Mozgó fényképeket mutatunk a tavalyi Burning Man fesztiválról

Bár a világ egyik legmenőbb művészeti, kulturális és elektronikai fesztiválja, a Burning Man idén még egy kicsit odébb van, de a rendezvényt övező szokásos felhajtás már most elkezdődött. A Los Angeles-i fotós, Ari Fararooy például a tavaly lőtt képeit rakta össze és digitálisan mozgásba hozta őket. Szóval ha tavaly lemaradt a Tükrök karneválja tematikát követő eseményről a nevadai sivatagban, akkor feltétlenül nézze meg Fararooy munkáját az alternatív megmozdulásról. És ha kedvet kapott hozzá: épp ma kezdődik a regisztráció a jegyekért!

A nemcsak steampunkokat, de a fiatal kreatívokat, írókat, filmeseket, zenészeket és szellemi szabadfoglalkozásúakat bevonzó őrületet egyébként augusztus 28. és szeptember 5. közt rendezik majd a Black Rock Desert nevű városban, ahol 1986. óta jegyzik a fesztivált. Nevét arról a tradíciójáról kapta, hogy az utolsó napján felgyújtanak egy fából készült hatalmas, ember formájú szobrot.

A belépők – a borsos áruk ellenére – mindig szinte pillanatok alatt elfogynak, idén február 10-től lehet harcolni értük, de sajnos 390-1200 dollárt, 107,746-331,529 forintot kérnek a szervezők. A részletekről ide kattintva tudhat meg többet, mi például már izgatottan várjuk, hogy idén milyen őrült tematikája lesz a világ leglátványosabb fesztiváljának, amit egészen biztosan követni fogunk 2016-ban is.

Látványosan köszönnek el a fesztiválozóktól.
Látványosan köszönnek el a fesztiválozóktól.facebook.com/arifararooy
Oszd meg másokkal is!
Mustra