#VILÁGOM

Mit csinál ma éjszaka? Legyen ott Lemmy temetésén!

2016. január 9., szombat 09:30

"Január 9-én a világ Ian Lemmy Kilmistert fogja ünnepelni" - írja Motörhead hivatalos Facebook oldalán. 

Ian Lemmy Kilmister, a Motörhead énekese december 29-én hunyt el, mindössze három nappal azután, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Temetése a Los Angeles-i Forest Lawn Memorial temetőben lesz helyi idő szerint szombat délután három órakor (ami az időeltolódás miatt nálunk a szombat és vasárnap közti éjfélt jelenti). A család és a barátok, valamint a zenekar arra kérik a rajongókat, hogy a temetőbe ugyan ne jöjjenek ki mindannyian (bár a Sunset Boulevard-t már így is le kell majd zárni az érdeklődő tömegek miatt), de mivel szeretnék, ha mindenki, aki szerette Lemmyt, részt tudna venni a megemlékezésen, ezért online fogják közvetíteni a zenekar Youtube csatornáján az egészet. Szombaton éjfélkor tehát lehet izzítani a gépeket és csatlakozni a világszerte gyászoló/ünneplő rajongókhoz.

"Mindegy, hol vagy, legyél a haverjaiddal és kövessétek a temetést. Menj el egy kocsmába vagy a kedvenc klubodba, ahol van internet, és légy velünk, vagy egyszerűen csak ülj le a haverokkal és ünnepeld meg Lemmyt! Bármi is legyen a helyszín, biztosak vagyunk benne, hogy 9-én világszerte drága barátunkat és egy pótolhatatlan ikont ünnepelhetünk együtt!" – invitálja a rajongókat a zenekar. Mi azért kicsit reménykedünk valami ilyesmiben:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta