#VILÁGOM

Shakespeare 74 halála egy képen

2016. január 3., vasárnap 08:53

William Shakespeare műveiben összesen 74 haláleset történt, most mindet megismerheti részletesebben egy diagramon, sőt egy külön darab is készül belőle, amit 2016 májusában mutatnak majd be. Tudta, hogy a legtöbb embert leszúrták? De a mérgezés és a lefejezés is igazán előkelő helyet vívott ki magának.

Az irodalmi diagramból az is kiderül, hogy Shakespeare fantáziája kimondottan élénk volt a haláleseteket illetően, hiszen volt szereplője, akit pitébe sütve végezte, olyan is, akit a tömeg szakított darabokra, és semmiképp se feledkezzünk meg arról a három szerencsétlenről, akiket megmérgeztek – és még le is szúrtak a biztonság kedvéért. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta