Új év, ingyen mozizás!

Szeretjük a Cirkó-Gejzír mozit, egyrészt mert jó filmeket vetítenek, másrészt azért, mert mindig adnak pár jegyet, hogy meglephessük az olvasóinkat. Ezért összesen 10 db (tehát 5 pár) jegyet ajánlunk fel a január 4-10 közötti hétre a Cirkó bármelyik előadására (előzetes bejelentés nem árt, nehogy ne jusson hely).

Update: Megvannak a nyertesek: Herbath Liliána,Marton Szilvi,Deák Balázs,Farsang Zsófia és Tereczky Adrienn nyert páros jegyet a Cirkóba. Gratulálunk a nyerteseknek, jó mozizást! 

Mivel a Cirko az ünnep előtt, alatt és után is nyitva tart, ezért rögtön ajánlunk is két filmet, amit érdemes megnézni, ha már unja vagy épp hiányolja a családot. Az eddigi közönségsikernek bizonyult skandináv vígjátékok (Szerelem Máltán, Csodapirula) mellett két szuper új filmet lehet premier előtti vetítéseken megnézni:

A Truman egy többszörös díjnyertes spanyol dráma-komédia, amely egy barátságról szól. Javier Cámar, Almodovar kedvenc színésze és Ricardo Darín, valamint egy kutya a film főszereplői. A története egyszerű, de megható: Julian és Tomas gyerekkori barátok, akik évek óta nem látták egymást, és mikor újra találkoznak, olyan, mintha soha nem szakadtak volna el. Együtt töltenek néhány felejthetetlen napot: nevetnek, emlékeznek, sírnak, és találkozásuk egyben búcsú is.

Lépcsőházi történetek a francia, abszurd humor képviselője, de ez is megérinti a lelket, és visszaadja a hitet az emberiségben. Főszereplője Isabelle Huppert és Valeria Bruni-Tedeschi. A film, ami Cannes-ban mutatkozott be idén, meglehetős sikerrel, valószerűtlen találkozások sorozatával csempész gyengédséget, nevetést és részvétet a városi világ elidegenedett közegébe. A három történetből álló filmben megismerhetjük egy társasház lakóit: Sternkowitz nem akar hozzájárulni a lift kiépítésének költségeihez, ezért szerződésben vállalja, hogy soha nem fogja használni, egy baleset azonban tolószékbe kényszeríti. A másik lakásba egy egykor híres, ám mára elfeledett színésznő, Jeanne Meyer költözik be, aki egy váratlan, gyengéd barátság hatására újra szerepet vállal. A ház tetején eközben véletlenül amerikai űrhajós landol, akin az egyik lakó, egy idős és magányos arab asszony, Madame Hamida végre kiélheti anyai ösztöneit.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek