#VILÁGOM

Új év, ingyen mozizás!

2015. december 23., szerda 16:23

Szeretjük a Cirkó-Gejzír mozit, egyrészt mert jó filmeket vetítenek, másrészt azért, mert mindig adnak pár jegyet, hogy meglephessük az olvasóinkat. Ezért összesen 10 db (tehát 5 pár) jegyet ajánlunk fel a január 4-10 közötti hétre a Cirkó bármelyik előadására (előzetes bejelentés nem árt, nehogy ne jusson hely).

Update: Megvannak a nyertesek: Herbath Liliána,Marton Szilvi,Deák Balázs,Farsang Zsófia és Tereczky Adrienn nyert páros jegyet a Cirkóba. Gratulálunk a nyerteseknek, jó mozizást! 

Mivel a Cirko az ünnep előtt, alatt és után is nyitva tart, ezért rögtön ajánlunk is két filmet, amit érdemes megnézni, ha már unja vagy épp hiányolja a családot. Az eddigi közönségsikernek bizonyult skandináv vígjátékok (Szerelem Máltán, Csodapirula) mellett két szuper új filmet lehet premier előtti vetítéseken megnézni:

A Truman egy többszörös díjnyertes spanyol dráma-komédia, amely egy barátságról szól. Javier Cámar, Almodovar kedvenc színésze és Ricardo Darín, valamint egy kutya a film főszereplői. A története egyszerű, de megható: Julian és Tomas gyerekkori barátok, akik évek óta nem látták egymást, és mikor újra találkoznak, olyan, mintha soha nem szakadtak volna el. Együtt töltenek néhány felejthetetlen napot: nevetnek, emlékeznek, sírnak, és találkozásuk egyben búcsú is.

Lépcsőházi történetek a francia, abszurd humor képviselője, de ez is megérinti a lelket, és visszaadja a hitet az emberiségben. Főszereplője Isabelle Huppert és Valeria Bruni-Tedeschi. A film, ami Cannes-ban mutatkozott be idén, meglehetős sikerrel, valószerűtlen találkozások sorozatával csempész gyengédséget, nevetést és részvétet a városi világ elidegenedett közegébe. A három történetből álló filmben megismerhetjük egy társasház lakóit: Sternkowitz nem akar hozzájárulni a lift kiépítésének költségeihez, ezért szerződésben vállalja, hogy soha nem fogja használni, egy baleset azonban tolószékbe kényszeríti. A másik lakásba egy egykor híres, ám mára elfeledett színésznő, Jeanne Meyer költözik be, aki egy váratlan, gyengéd barátság hatására újra szerepet vállal. A ház tetején eközben véletlenül amerikai űrhajós landol, akin az egyik lakó, egy idős és magányos arab asszony, Madame Hamida végre kiélheti anyai ösztöneit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta