#VILÁGOM

R2-D2 és C-3PO kulisszatitkokat mesélnek a Csillagok háborúja forgatásáról

2015. december 18., péntek 16:14

Mi is lehetne üdítőbb felidézés az Ébredő erő vészesen közelgő premierje előtt, mint a kezdetek felidézése R2D2 és C3PO idegenvezetésével? A Star Wars első része (ami azóta már negyedik, de ez most hagyjuk) az 1977-es premier idején is nagy durranásnak számított, nem csoda, hogy tévés "így készült" dokumentumfilmet is forgattak hozzá, amiből most egy magyar feliratos verziót találtunk. Ha van felesleges ötven perce semmiképp ne hagyja ki, mert R2 és C3PO egyaránt cuki ebben a videóban, és amúgy sincs annál sokkal jobb, mint látni az ifjú, ácsból színésszé előléptetett Harrison Fordot munka közben a múlt évezredben...

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta