#VILÁGOM

Máris unja a Star Warst? Reméljük, a Magyar népmeséket még nem

2015. december 18., péntek 09:13

Igen, tudjuk, valószínűleg egy Star Warsszal kapcsolatos hír az utolsó, amit mostanában látni akar, viszont bízzon bennünk, ezt szeretni fogja! Egy fiatal magyar grafikus, Marton Ádám Márton ugyanis a hetedik rész bemutatójának kapcsán készített pár illusztrációt, amelynek szereplői a nem idegen hangzású Égbenjáró Lukács, Robi, Lilla hercegnő, Magányos János, a fekete Sárkány, az Aranyember és Csabika. Marton most 5 képet töltött fel a Facebook oldalára, ezek közül mutatjuk a kedvencünket, a többit pedig itt találja.

Az Aranyember megkéri a mindent járó malmocskát, hogy változtassanak a stratégián, ha nem akarják, hogy Csabika széttépje őket.

Posted by Marton Ádám Márton on Thursday, 17 December 2015

A művész neve egyébként ismerősen csenghet: egy három évvel ezelőtti, azonos tematikájú grafikájához a Filmtekercs egy komplett mesét is írt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta