#VILÁGOM

Nálunk Henry Rollinsé az év karácsonyi dala

2015. december 18., péntek 14:35

Ismerős önnek Stephen Colbert neve? Ha a róla elnevezett késő esti beszélgetőműsor nem is ugrik be, az biztos eljutott önhöz is, hogy pár éve majdnem róla nevezték el a Megyeri hidat. Most nem emiatt írunk róla, hanem azért, mert nemrég a műsorában előadta a Carol of The Bells című számot, némileg szokatlan feldolgozásban - ami azonnal értelmet nyer, amint kiderül a meglepetésvendég, akivel duettezik: maga a punk ikon Henry Rollins. A performansz elég parádésra sikerült (itt lent megnézheti), nekünk az ének mellett a kedvencünk a vezetékneveik kezdőbetűjét (C és R) mintázó pulóver.

Rollins természetesen ott maradt beszélgetni a műsorvezetővel, így azt is megtudhattuk, hogy ma, azaz december 18-án mutatják be legújabb filmjét, a He Never Died címmel - amiben egyébként az 54 éves művész élete első filmfőszerepét alakítja. Sajnos az nem derül ki a beszélgetés során, amire nagyon sokan kíváncsiak, vagyis hogy lesz-e újra Rollins Band, de a filmtrailert a hajtás után megmutatjuk.

Rollins zenei, előadói és írói karrierje mellett nem egyszer tűnt már fel a filmvásznon is, eddig azonban csak mintegy mellékesen, kisebb epizód- vagy cameoszerepekben. Jason Krawczyk filmjében játssza élete első főszerepét Jack, a halhatatlan (és emberevő) természetfeletti lény alakjában, akinek a világ már semmi újat nem tud mutatni, így életének végtelenségbe nyúló évszázadait jobbára bingójátszmákkal, meg persze a vacsora felhajtásával üti el. Persze nincs film dráma és akció nélkül: Jack sivár napjait egyszercsak alaposan felforgatja, hogy beállít hozzá egy fiatal nő, akiről hamarosan kiderül, hogy a lánya, akinek eddig a létezéséről nem is tudott. Ez volt a dráma, az akció az lesz, ami ezután jön: a lányt bosszúvágyó gengszterek elrabolják, és amikor Jack nekiindul kiszabadítani, a gengsztereknek nagyon hamar leesik, mennyire nem volt jó ötlet ez.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta