#VILÁGOM

És lőn templomból görzenál!

2015. december 17., csütörtök 09:41

Ez egy olyan sokkoló hír, amit elképzelni se tudunk, hogy nálunk megtörténjen, pedig milyen szép is lenne. Arról van szó, hogy az llanerai Szent Borbála templomból sok év hanyatlás, és még több pénz beleölése után sikerült egy nyilvános gördeszka paradicsomot létrehozni, amit a Káosz templomának neveztek el. Az 1912-ben tervezett templom már évek óta elhagyatottan állt, mígnem egy társaság “Church Brigade” néven összeállt és online felajánlásokból, valamint a Red Bull támogatásból restaurálni tudta az egykori templomot, ám isten hívei helyett a gördeszkázás szerelmesei előtt nyitotta meg kapuit. 

Ha ez már magában nem lenne elég a templom belsejét Okuda San Miguel madridi művészre bízták, aki híres, színes geometriai figuráival díszítette a falakat és a mennyezetet. Alant a videóban Okuda mesél a Kaos temple-ről és más munkáiról is. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta