#VILÁGOM

Tilda Swinton és David Bowie tényleg ikertornyok!

2015. december 9., szerda 12:20

Az évszázad leleplezésével állt elő a Hint magazin: Tilda Swinton és David Bowie valójában egy és ugyanaz a személy! A konteót viccet félretéve nem, természetesen a zseniális színésznő és az épp mostanában visszatérő énekes két különböző személy, de a TildaStardust című tumblr-oldal fantasztikusan jól összeválogatott képanyagot gyűjtött a két híresség már-már ijesztően hasonló pillanatairól, és elképesztő, hogy mikhez talált a megszólalásig hasonlító fotókat a másik művész pályafutásából, legyen szó akár egy fekete-fehér portréról vagy egy beszélgetőműsorból kiragadott képkockáról. Ha kíváncsi a két, híresen androgün művész tényleg zavarbaejtően hasonlító képpárjaira, a lenti fotóra kattintva megnézheti!

clkt
Fotó: tildastardust.tumblr.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta