#VILÁGOM

Osztozna 2499 emberrel a tetoválásán?

2015. december 6., vasárnap 16:13

Érdekes ötlettel állt elő a Massachusetts-ben székelő Litograph: egy sikeres Kickstarter keretében 2500 ideiglenes tetoválást készített, olvasható a DesignFaves oldalán. Ez önmagában még nem formabontó, viszont ezekre az Alice Csodaországban több mint 55 ezer szavát nyomtatták, majd egy-egy mondatot elküldtek azoknak, akik legalább 1 dollárral támogatták a Kickstarteren futó kampányukat.

photo medium
Fotó: Twitter / @bruh_rabelo

Szerencsére az eredményeket is láthatjuk: a cég ugyanis feltöltötte őket a weboldalára, ahol kicsit rendhagyó módon, papírlapok helyett az emberek testén olvashatja el fejezetenként Lewis Carroll művét az, aki szeretné. Természetesen egyes mondatoknak (tetoválásoknak) több értelme van, azonban a testre ragasztva szinte mind a 2500 sor új értelmet nyer.

Lemaradt, de csatlakozna? Van egy jó hírünk: az Alice Tükorországbannal ugyanezt fogják eljátszani, így ha tud angolul és szívesen részt venne a projektben, ide kattintva megteheti!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta