#VILÁGOM

Még a Google is lefeküdt a Star Warsnak

2015. november 25., szerda 09:46

Ha még nem jön ki a könyökén, hogy nemsokára bemutatják az új Star Warst, akkor szólunk, hogy érdemes kipróbálnia a Google új easter egg-jét: írja be a Google keresőjébe a híres "Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban..." kezdőmondatot akár magyarul, akár angolul, azaz "A long time ago in a galaxy far, far away".

És hogy mi fog történni? Nos, a Google a találatokat úgy fogja feldobni, mintha azok a híres film főcímének, avagy introszövegének részei lennének, így böngészhet csillagok közt. Ez még akkor is nagyon kúl, ha amúgy másra a fent említett mondatrészen kívül eképpen nem lehet rákeresni.

Nem túlzottan meglepő, hogy a Google lepaktált Lucasékkal, az iflscience-n ráadásul rátaláltunk egy másik funkcióra is, amivel a sötét illetve világos oldalhoz lehet csatlakozni, majd élni tovább az életünket, mint egy jedi, már ami a háttérképeinket jelenti, kiváltképp a Gmail, Google Maps, YouTube és Chrome szolgáltatásit illetően. Az erő legyen velünk...

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta