#VILÁGOM

Nem Tim Burton rendezi az Alice Tükörországbant

2015. november 9., hétfő 19:24

Bár nagyon vártuk, végül nem voltunk hasra esve Tim Burton öt évvel ezelőtt bemutatott Alice Csodaországban című 3D-s szuperprodukciójától, ennek ellenére szinte borítékolható volt a Lewis Carrol által írt klasszikus folytatása, mivel az körülbelül egymilliárd dollárt hozott akkor a Disneynek.

A napokban ki is jött az eredetileg 1872-ben íródott Alice Tükörországban első előzetese, amiben ezúttal is olyan A-listás színészek kaptak helyet, mint Johnny Depp (Bolond Kalapos), Helena Bonham Carter (Vörös Királynő), Sacha Baron Cohen (Idő), vagy Anna Hathaway (Fehér Királynő), és természetesen ebben is Mia Wasikowska játssza Alice szerepét – írja a nylon.com a rajzfilm élőfilmes változatáról, melynek Tim Burton ezúttal csak a producere, a filmet James Bobin rendezi. Ez nem okvetlenül baj, de tény, hogy különös választás, Bobin ugyanis olyan elborult alkotásokon dolgozott az elmúlt években, mint az Ali G Indahouse, a Brüno, a Borat, a Slágermájerek vagy a Muppets.

Amennyiben a szokásos Disney produkcióknál eggyel elvontabb Alice sztorira vágyik, ajánljuk figyelmébe az American McGee által jegyzett Alice Csodaországban játékot, melynek érdekessége, hogy az egészet a horror felé vitték el, és a főszereplő Alice ebben a hátborzongató sztoriban egy pszichiátriai kezelésre szorult zavart elméjű lány. A játék sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a 2010-es debütálása után szinte pillanatok alatt elkapkodtak belőle 1.5 millió példányt a rajongók.

Az Alice Tükörországban amerikai premierje a tervek szerint a Memorial Day napjára, május 27-re esik majd, Európában pedig várhatóan június elején mutatják be a trailer alapján ígéretesnek és látványosnak tűnő alkotást. Addig is kattintson a videóra és nézze meg a film két perces előzetesét!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta