#VILÁGOM

A minivalóságban kekszből van a Hold

2015. november 7., szombat 17:45

Tatsuya Tanaka fotós odavan a mini dolgokért. Pontosabban a valóság miniatűr leképezéséért - némi vicces csavarral. Annyira odavan, hogy az elmúlt négy évben szinte minden nap alkotott egy jelenetet mini figurái és hétköznapi használati tárgyak segítségével. A Miniature Calendarnak elnevezett projekt elsőre csak mókás, de a művész olyan szinten maxolja ki az ebben rejlő lehetőségeket, hogy több tucat fotó után vigyorgás helyett már inkább a fejünket kapkodtuk. Tanaka egyébként folyamatosan posztol a Facebookon és az Instagramon is, ha esetleg nézne napi szinten ilyeneket: 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta