#VILÁGOM

Így néznének ki a Disney-filmek főgonoszai hús-vér emberként

2015. november 3., kedd 11:29

A finn Jirka Väätäinennek komolyan beakadtak a Disney rajzfilmek: a múltkor már bemutattuk, mennyire jó csajok és jó pasik lennének az ismert mesék főhősei az ő feldolgozásában, most azt mutatta meg, hogy a gonoszok hogyan néznének ki hús-vér emberként.  

A fixáció nem véletlen, Väätäinennek bevallottan gyerekkora meghatározó meséi voltak például a Kis Hableány vagy az Aladdin. Így a Real Life Disney sorozatában most azt nézheti meg, hogy melyik nem túl kedvelt tanárára vagy kollégájára, esetleg főnökére emlékezteti például Ursula a Kis hableányból, vagy Gaston a Szépség és szörnyetegből, esetleg Hófehérke gonosz mostohája, vagy a többi Disney főgonosz. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta