#VILÁGOM

Disney-hősnőket nem látott még ilyen szexinek!

2015. október 14., szerda 15:25

Bár a Disney valószínűleg nem szexszimbólumoknak szánta a hercegnőit, a rajzolt csajok nőiessége számos művészt megihletett már. Volt, aki menstruálva képzelte el őket, akad, aki a képzelt Instagramjukat álmodta meg, volt, aki azt mutatta meg, hogy élőben is jó nők volnának, és persze készült róluk egy csomó animepornó is, de ezeket inkább nem linkeljük be. 

Most egy orosz származású Los Angeles-i művész, Andrew Tarusov gondolta újra a hercegnőket, méghozzá pin-up modellként. A művész Instagram oldalán találkozhatunk többek között a meztelenül pózoló Ariellel, a sokatmondó jelentbe pakolt Hófehérkével és Kukával, a hercegét félreérthetetlen pózban váró Csipkerózsikával és a dominát játszó Belle-lel

Tarusov egyébként számos zenei- és divatlapnak dolgozott az elmúlt tíz évben, de a Daily Mail szerint a kedvenc műfaja a vintage stílusú pin-up és a képregény maradt. Hát ezeket vegyítette össze, hogy megmutassa hogyan lehet az ártatlan hercegnőkből szexi címlaplányokat faragni. Hát épp így: 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta