#VILÁGOM

Ha imád szörfözni és szereti Klimtet, most nagyon boldog lesz!

2015. október 13., kedd 15:25

Ki mondta, hogy az ember nem lehet elkötelezett művészetrajongó és hullámlovas és/vagy snowboardos egyszerre?! Az UWL (szörf)deszkagyártó cég már korábban is készített olyan darabokat, amiknek híres 15. századi festmények voltak a fő motívumai, mostani 504-es számmal ellátott sorozatukhoz viszont két konkrét festő, Jan Davidsz de Heem (1606-1684) és Gustav Klimt (1862-1918) képeit használták fel, írja a mymodernmet.com. 

Elég vad hatása van, amint de Heem elképesztő virágos kompozíciója vírít a deszkán, de az sem kevésbé szolid, ahogy Klimt csókja villan fel a fordulókban, miközben száguldozunk lefelé a hegyről. Talán mondanunk sem kell, hogy nem nagyon lehet számítani a deszkákra a hazai sportboltok polcain, hiszen az egész, teljes mértékben kézzel gyártott sorozat összesen tíz, számozott példányból áll, amihez gyönyörű díszdobozt is adnak. Mármint ha a deszka 2140 dolláros (több mint félmillió forint) árán felül még kifizet egy 2-300 dolláros összeget érte. Ha nem volt elég gyors és lemaradt volna róla, még mindig vigasztalódhat egy Nick Cave gördeszkával, ehhez képest potom pénz.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta