#VILÁGOM

Kiröhögte ma már az életet? Itt az ideje!

2015. október 11., vasárnap 19:42

Mikor már jól kiröhögtük saját magunkat azon, hogy milyen vicces is szülőnek lenni, egyből belefutottunk egy Brian Gordonéhoz hasonlóan szórakoztató grafika-sorozatba. A következő illusztrációk Jim Benton nevét jegyzik, némelyik irtó vicces, de persze leginkább cinikusan humorosak. Ahonnan esetleg már ismerheti a művész nevét: ő rajzolta a híres „I'm Happy Bunny” elnevezésű jópofa kis nyulat.

Benton a mindennapi életből merít ihletet rajzaihoz, természetesen megfűszerezve némi iróniával, cinizmussal és szürrealizmussal. Rengeteg könyvet illusztrált, melyeket az Amazonon lehet beszerezni, és nem csak a rajzai menők, hiszen sikeres író is. Ha még többet szeretne kuncogni és önmagára ismerni a grafikákban, nézze meg a weboldalát, nem fog csalódni!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta