A hosszú hétvégét semmiképpen se töltse négy fal között!

Itt a hosszú hétvége, és hiába az esős idő, azért ne maradjon otthon! Ha a tűzijáték mellett többre vágyik, akkor mehet fesztiválozni a Balatonhoz, megnézheti milyen az a Bike Polo, végigküzdhet egy futóversenyt, ha pedig igazán kemény, nosztalgiázhat a 90-es évek lakossági technójára.

Augusztus 20. 

Csütörtörtökön visszatér a Budapest Parádék hangulata, előveheti és leporolhatja a Buffallo cipőit és a kukásmellényét és mehet csapatni a Rio XXL-be a Members Of Mayday buliba, ahol kiderül, hogy még mindig zöld-e Marusha szemöldöke, és hogy az öregedő Westbam és Dr. Motte haladt-e a modern zenei irányzatokkal, vagy leragadt a 90-es években. Az A38 Tetőteraszán ugyanekkor Lóci Játszik koncert lesz, bónusz, hogy innen akár a tűzijátékot is lehet nézni, míg a Kobuci Kertben Bohemian Betyars és Ricsárdgír-koncert lesz. Tűzijáték előtt pedig a szokásos Mesterségek Utcája kirakodóvásáron is végigmehet, vagy megkóstolhatja az ország idei tortáját. De akár messzebb is utazhat, az Őrségben még tart a Hétrétország fesztivál, ami gyerekkel is nagyon jó program, a partiállatokat pedig a Strand fesztivál és a B.My.Lake is tárt kapukkal várja Zamárdiban. 

Augusztus 21. 

Ha már úgy is nyakába szakadt a hosszú hétvége, akkor lesz ideje kiheverni, ha elmegy a Toldiba Brutkó buliba. Erről annyit, hogy még a berlini Hyenaz is fellép, akiknek a dark disco stílusáról még a méltán imádott Peaches is elismerően nyilatkozott. De önnek találták ki a Lythium partyt, ha szereti az olyan zenéket, mint a Nirvana, az Artic Monkeys vagy mondjuk a Rammstein, hiszen az A38-on egész este ilyenek mennek majd. Ha pedig nem unta meg előző nap a veretést meg a csapatást a Rióban, akkor pénteken Markus Schulz bulijába mehet ugyanide, aki hasonlóan színvonalas 4 órás szettel készül.

Augusztus 22. 

Szombaton Depresszió lesz a a Barba Negra Trackben, ahol különleges vendégként fellép az Ordog zenekar is, ami a Superbutt hambaiból éledt újjá. Az A38-on a Passed lép fel, akik az idei Dal versenyből is ismerősök lehetnek, a Budapest Parkban pedig a Szabó Balázs Bandája játszik. Napközben az Első Nemzetközi Bike Polo Versenyen szurkolhat, ami majdnem olyan, mint a lovaspóló, csak biciklikről játsszák lovak helyett, és díszes kalapot meg koktélruhát sem kell felvenni a derbyre a nézőknek. 

Augusztus 23. 

19 ezren jelölték vissza a Facebookon, hogy elmennek a Margitszigetre buborékot fújni. A bátrabbak elnézhetnek vasárnap az eseményre, de gyakorlatilag bárhova kimehetnek a szabadba egy buborékfújóval, hogy lélekben azzal a 19 ezer emberrel legyenek. Aki viszont az elmúlt hónapokat nem azzal töltötte, hogy lelkiismeretesen végigcsinált mindent, amit a Heti kimenőkben ajánlottunk, hanem keményen edzett, az most elgondolkozhat rajta, hogy nekivág az Irongirl Budapest megmérettetésnek, ahol 10 kilométert kell futni 90 perc alatt. Este a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Budapest Bár lép fel, míg a Kobuci Kertben a Kistehén ad koncertet. 

Augusztus 24.

Hétfőn indul a Szegedi Ifjúsági Napok, ami az utolsó fesztiválozási lehetőség az iskolakezdés előtt egy rakás magyar fellépővel. A lakossági technó rajongóinak ismét egy kihagyhatatlan lehetőség: Scooterre is lehet bulizni Szegeden. A fővárosban az A38 hajóra lesz érdemes ellátogatni, ott az Óriásból, az Amber Smithből, az Annabarbiból és az Isten Háta Mögöttből ismert Egyedi Péter tart szólóestet. 

Augusztus 25.

Talán keddre már elfelejti, hogy egész múlt héten zuhogott az eső, és a hatalmas özönvíz után is helyreállt már minden annyira, hogy megnézhesse az Irány a bárka! című animációs filmet, ami természetesen Noéról szól, a bárkájáról, de leginkább az ott utazó állatokról és főleg arról a kettőről, akiket nem hívott meg Noé a hajós bulijába. Esetleg megnézhet egy vígjátékot arról, hogy milyen az, amikor egy pánikbeteg, folyamatosan beszívott fickó ráébred, hogy ő tulajdonképpen egy beszervezett alvó ügynök. 

Augusztus 26. 

A Várkert Bazárban Minimyst akusztikus koncert lesz, ahol Kozma Orsi és vendégeskedni fog. Akinem nem jött be a kémes-ügynökös vígjáték, az szerdán próbálkozzon egy akciófilmmel a témában. Az U.N.C.L.E. embere című filmben éppen a nukleáris katasztrófától és a harmadik világháborútól próbálják megmeneteni az emberiséget.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra