BRÉKING! TRAGÉDIA! NEM LEHET IGAZ! Miss Röfi és Breki szakítottak!

Bár februárban úgy tűnt, esküvővel fog végetérni a showbiznisz leghosszabb jegyessége, a Muppet Show legendás szerelmespárja, a bábcelebek Brangelinája, Miss Röfi és Breki most saját Facebook-oldalukon jelentették be, hogy szakítottak - adta hírül a megrázó hírt a Time. Az állapotfrissítésből kiderül az is, hogy valódi profikhoz méltóan a közös munka azért emiatt nem ér véget: idén ősszel ugyanis mindketten feltűnnek az újrainduló Muppet Show tévésorozatban az ABC csatornán. Mint írják, a szétválás után mindketten randigatni kezdenek majd - Brekinek viszont ez annyira jól sikerült, hogy egy tévés beszélgetésen bevallotta: az egyik marketinges lánnyal jár.

A Time nem tér ki rá, de érdemes megemlíteni egy apró különbséget: Miss Röfi Facebook-posztjában azt írja, közösen hozták meg a döntést, Brekiében viszont az szerepel, hogy a feminista ikon sztárkoca maga döntött így. Azért ez elég erős kezdés az őszre, és a Muppet tévésorozat reklámkampánya még el sem kezdődött! Vagy igen...?

Ha esetleg ön is úgy érzi, sírjon velünk nyugodtan, ha pedig úgy, hogy nem minden stimmel a párkapcsolatában, látogasson el Ego rovatunkba és olvassa el, mi a hat jele annak, hogy ideje szakítani.

After careful thought, thoughtful consideration and considerable squabbling, Miss Piggy made the difficult decision to...

Posted by Kermit the Frog on Tuesday, 4 August 2015
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek