#VILÁGOM

CD alakú ufó rabolt el egy tehenet!

2015. június 24., szerda 10:27

Ha ön azért kattintott a címre, mert konteóhívő, akkor van egy rossz hírünk: az eset nem történt meg, csupán 21 olyan Instagram-fotót gyűjtött össze a Mashable, amelyen új "életet" vagy funkciót adnak a hétköznapi tárgyaknak. Így lett például a banánból sárga köves út, a zokniból T-Rex, a Kit-Katből pedig zongorabillentyű.

Ennek a témának a nagy mestere egyébként Cristoph Neimann – nem csoda, hogy a játékra történő felhívás után az oldal őt kérte meg, hogy válogassa ki a beérkezett pályaművek közül a legizgalmasabbakat. „Nagyon vicces volt nézni a különböző témájú alkotásokat. Mindig is úgy gondoltam, hogy ebben a témában minél szigorúbbak egy pályázat előírásai, annál jobb lesz a végeredmény" – nyilatkozta Neimann.

Lent megtalálja a művész (illetve a Mashable) kedvencei közül néhányat, ha a többire is kíváncsi, ide kattintson!

A photo posted by Daryo Filipe (@daryofilipe) on

A photo posted by Kristián Mensa (@mr.kriss) on

A photo posted by Owen Song (@owensong) on

A photo posted by Stephan Brusche (@isteef) on

 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta