#VILÁGOM

Úgy kalapolnák össze a pénzt az idei ARC-ra

2015. június 23., kedd 11:27

Az ARC Facebook-oldalán futottunk bele a hírbe, miszerint idén pénzgyűjtési akcióba fogtak ahhoz, hogy meg tudják rendezni a 15. kiállításukat. A projekt oldala szerint az eseményt hirdető médiafelületek barterszerződések keretében már rendelkezésükre állnak, viszont többek között a közterület-foglalás, a plakátnyomtatás és az installációk kihelyezése és bontása közel hétmillió forintba kerül, és ehhez járulhat ön hozzá mondjuk egy jelképes belépő vagy tulajdonosi jegy megvásárlásával.

A kiírás szerint idén az alábbi kérdésekre keresik a választ, amelyekre plakátterv formájában lehet válaszolni: „Miről álmodsz, és mekkorát?.. Arról, hogy a magyar foci méltó lesz régi nagy híréhez, vagy hogy minden korrupt fazont elszámoltatnak egyszer?... Mi van az álmodban: bor, búza, békesség? Haverok, buli, facebook? Szabadság, egyenlőség, testvériség? Vagy Isten, Haza, Család? Magyarul álmodsz, vagy idegen nyelven? Van olyan, hogy magyar álom?... Vagy egyáltalán nem álmodozni kéne, hanem felébredni?”

Az ARC egyébként évről évre egyre kevésbé vicces – most például a hónapokkal ezelőtti Simicska-idézeteket és Habony Árpád Gucci-táskáját vették elő. Akadnak egyébként olyanok is, akik önként vállalták, hogy népszerűsítik az eseményt: 30 tavalyi kiállító „az álmát megosztva áll ki az ARC értékei mellett a hirdetési felületeketen".

A leadási határidő egyébként július 21-e, a tervek szerint magát a kiállítást pedig szeptember 11-27. között rendezik meg. A pénzgyűjtő akcióból huszonnyolc nap van hátra, a kitűzött 25 ezer dollárból (7 millió forintból) 12 nap alatt 547 dollár (azaz 153 ezer forint) folyt be.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta