#VILÁGOM

Szereti a magyar animációt? Ennek a hírnek örülni fog!

2015. június 22., hétfő 17:03

Két jó hírünk is van. Az egyik, hogy kezdődik a 12. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál, a másik, hogy az Indafilmre kikerült 10 film, például Csáki László Ambrose Bierce-adaptációja, a My Name is Boffer Bings, vagy a fesztiválkedvenc Nyuszi és az Őz, mely Vácz Péter alkotása, valamint Végső Ágota munkája, a Szörnycsapda, amely rendkívül izgalmas témát dolgoz fel. 

Ugyanitt feltűnnek játékfilmek is, Szirmai Márton (Szalontüdő, MINIMÁL) első animációs rendezése a Grimm Café, amelyben a híres meseszereplők utóéletébe pillanthatunk be. Látható lesz Horváth-Molnár Panna dialóg nélküli, groteszk animációs szerelmi háromszög története, a Dipendenza, melyet a rendező az Utóélet alkotójával, Zomborácz Virággal közösen jegyez.

Nem akarjuk eldönteni, mit nézzen, ezért elég ha kattint és megkeresi új kedvencét! 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta