#VILÁGOM

Robbantsa fel a bútorát, ha kortárs szobrot szeretne!

2015. június 21., vasárnap 09:52

Emlékszik még a magyar bumerángpadra, amiért még Dubajban is odavoltak? Most egy hasonló ötletbe futottunk bele: a chilei származású, de New Yorkban élő, exeit cipőkkel alázó tervező, Sebastian Errazuriz olyan bútorokat tervezett, amelyek sokkal többet rejtenek magukban, mint amit első látásra gondolnánk. A találó nevű Explosion (azaz robbanás) névet kapott kollekciójának minden darabja ugyanis extrém módon szétnyitható – olvasható a MyModernMet oldalán.

Az egyik kedvencünk közülük az első látásra mindennapinak tűnő kredenc, amelyet csak kosárlabdapálya méretű szobákba ajánlunk, mármint ha ki is szeretné nyitni. Ez az itt lent, nézze csak:

clk
Fotó: Sebastian Errazuriz

A Magistral Chest viszont épp ellentétesen működik: először csak egy óriási fasünnek tűnik, de szétnyitáskor kiderül, hogy egy komód rejtőzik benne. Akár értékek őrzésére is használhatja – nekünk legalábbis eszünkbe nem jutna széthúzogatni egy ilyen installációt. „Fontos számomra, hogy minden projektben legyen valami csavar, mert azt akarom, hogy az emberek másként lássák a nyilvánvalót" – nyilatkozta Errazuriz.

Ha megnézné a többi bútort is, kattintson ide vagy a fenti képünkre!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta