#VILÁGOM

Öltöztesse David Bowie-t!

2015. június 15., hétfő 12:41

Gondolta volna, hogy ha bepötyögjük a keresőbe, hogy David Bowie Paper Doll, akkor nem egy ezeréves Mills Brothers slágert kapunk eredményül, hanem valóságos, öltöztethető, papírból készült Bowie  babákat? Hát, mi sem nagyon gondoltuk, hogy ilyesmi létezhet, de szerencsére igen: elszánt Bowie rajongók akár napjában többször is felöltöztethetik kedvenc idoljukat, annak leghíresebb szereléseibe. 

A klasszikus papír öltöztetőbabák Bowie-sított verzióját ugyan még 2013-ban tervezte Heather Collett a Canadian Broadcasting Corporation számára, de az openculture (és náluk mi) csak most találtuk meg, ami azért nem baj, mert most is nagyon vicces. Nem rossz tudni, hogy a kollekcióból létezik ráadásul kinyomtatható verzió is azoknak, akik szívesen játszanának Ziggy Stardust-osat vagy Aladdin Sane-eset. 

A sorozat persze másokat is megihletett, így a neten már kismillió öltöztethető David Bowie papír baba található, nézzék meg őket galériánkban! 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta