#VILÁGOM

Mélytorkozás jár a plakáttépésért

2015. június 12., péntek 10:57

A múltkori, KDNP-nek írt száma után újabb slágergyanús zenével jelentkezett az Apa zenél. A Facebookon több mint 1600 rajongóval rendelkező egyszemélyes zenekar egy Mr. Foreigner című számmal  reagált a kormány bevándorlóellenes plakátjaira. A szövegben elhangzik, hogy nemkívánatos személyek az idegenek az országban (és egyben terroristák is), rájuk nem, csak a pénzükre van szükség és az is, hogy a plakáttépkedést bizony éberen őrzik a rendőrök, szóval nem érdemes szórakozni velük (hiszen "mélytorkozás jár érte").

A videóhoz minimális angoltudás kell és vigyázzon: egész fülbemászó. Ha nem tudna tőle szabadulni, itt megoldást talál a dallamtapadásra!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta