#VILÁGOM

Kisvideók a női-férfi egyenlőségről, de melyik a legjobb?

2015. június 8., hétfő 13:38

A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Női Érdek) februárban kiírt Egyenlő-e a nő? című videópályázatáról mi is megemlékeztünk, most figyelmeztetni szeretnénk: már csak egy hete van eldönteni, önnek melyik videó nyerte el leginkább a tetszését! 

Arról van szó, hogy a pályázóknak nők és férfiak a sokat vitatott egyenlősége témájában kellett egy percben a lehető leghatásosabban kifejteniük a véleményüket. Az elsősorban „kreatív szakemberek és hozzáértők" részére, egy közösségi média kampány keretében felhasználható kisfilmek elkészítésére kiírt pályázatra 28 pályamű érkezett, ezeket egyben itt lehet megnézni, és aztán lájkkal szavazni, hogy az önnek leginkább tetsző nyerjen. A pályaművek közül egyébként kettőt tüntetnek ki a 2015. évi Hüpátia Videó Díjjal: egyet a zsűri, egyet pedig a közönség véleménye alapján. A közönségdíjat annak a kifilmnek a készítője nyeri el, amely a legtöbb lájkot kapja, úgyhogy hajrá, szavazzon! A nyertes markát kétszázezer forint üti.  

Íme néhány a pályaművek közül:

Klopfstein László Bálint kisfilmje

Tényleg a nők felelőssége? - Klopfstein László Bálint kisfilmjeHa tetszik, egy lájkkal június 15-én délig szavazhattok is rá az Egyenlő-e a Nő c. pályázat közönségszavazásán.

Posted by Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Hungarian Women's Lobby) on 2015. június 3.

 Kovács Barbara és Kovács Máté kisfilmje

Limitált lehetőségek, limitált boldogság - Kovács Barbara és Kovács Máté kisfilmje.Ha tetszik, egy lájkkal június 15-én délig szavazhattok is rá az Egyenlő-e a Nő c. pályázat közönségszavazásán.

Posted by Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Hungarian Women's Lobby) on 2015. június 3.

  Lőrinczi Gergely kisfilmje

Besorolás alatt - Lőrinczi Gergely kisfilmje.Ha tetszik, egy lájkkal június 15-én délig szavazhattok is rá az Egyenlő-e a Nő c. pályázat közönségszavazásán.

Posted by Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Hungarian Women's Lobby) on 2015. június 3.
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta