Félbeszakadt a fecsegő hölgy nyomozása a Játékszínben

Ma már biztosan senki sem tudja meg, hogy ki volt a gyilkos „A hölgy fecseg és nyomoz” című darabban, ugyanis Vári Éva színésznőt baleset érte hétfőn este a darab első felvonása utáni szünetben: rosszul lépett a lépcsőn és megsérült az egyik lába, emiatt meg kellett szakítani az előadást. A színésznőt mentőautóval szállították kórházba a Játékszínből.

kbf 034 jsz aho 481
jatekszin.hu

A nézőkkel először csak annyit közöltek, hogy a szünet hosszabb lesz, mert az egyik színésszel történt egy kis baleset. Így15 perc helyett 30 perces lett a „pihenő”, melynek a végén bejelentették: sajnálatos módon az előadás nem tud folytatódni. A jegyeket visszaváltani ugyan nem, de újra felhasználni lehetséges a következő időpontokra: június 16, június 24, vagy az őszi előadások valamelyikére. 

„A színmű zseniális, komolyan, mindig könnyesre röhögöm magam rajta. Ja, mert ez lett volna a negyedik alkalom, hogy végignézem. Így negyedszerre is volt olyan poén amire nem emlékeztem, de azért megfogadtam, hogy többször már nem nézem meg. Erre mi történik?! Vári művésznő szerencsétlenül lép, és most jöhetek vissza újra! Jó, ez nekem azért nem tragédia, csak a színésznőt sajnálom” - kommentálta a történteket egy néző, miközben kifelé jött a színházból.

kbf 034 jsz aho 194
jatekszin.hu

Nekünk is hasonló élményeink vannak a darabról, és reméljük, hogy a színésznő hamar rendbe jön, így mielőbbi felépülést kívánunk Vári Évának. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!

Ehhez a cikkhez ajánljuk

Érdekességek