#VILÁGOM

Ha azt hitte, egy kuka nem lehet gyönyörű, nézze meg ezt!

2015. május 30., szombat 12:19

A szimmetria csodás dolog, különösen akkor, amikor emberi mozgásokból áll össze. Nem véletlen, hogy a másik iránti vonzalmunk kifejezésekor, tudattalanul bár, de gyakran tükrözzük a másik mozdulatait. A szimmetrikus mozgás erősíti a kapcsolódás érzését, feldob, energizál, szórakoztat. Ezért is lett olyan klassz Phillip Chbeeb, Hokuto Konishi és Di Zhang videója, amiben hétköznapi emberek hétköznapi tárgyakkal alkotnak egyáltalán nem hétköznapi, de annál szimmetrikusabb formákat. Mondjuk a művészetet felesleges túlmagyarázni, inkább nézze meg! 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta