#VILÁGOM

Viselje Rembrandt albumát a csuklóján!

2015. május 29., péntek 09:25

Nemrég még virágként nyíló csillárokat csodálhatott meg az amszterdami Rijksmuseumban, most kihirdették és bemutatták a Rijksstudio idei dizájndíjának legjobb tíz pályázatát. A kiírás egyetlen feltételt szabott meg: hogy a művészeti tárgyat a múzeum kollekcióinak valamelyik darabja ihlesse. A 892 pályázó közül a Lyske Gais és Lia Duniker alkotópáros művét ítélték a legjobbnak, pályaművüket, a Rembrandt Book karkötőt a lenti videón részletesebben is bemutatják. 

A második helyezett az Alexandra Schijf-Brigitta van Langeveld alkotópáros lett: ők a kollekció képeit felhasználó csomagolásterveket alkottak. A top 10 pályaművet ide kattintva, illetve a videón nézheti meg, ha pedig úgy érzi, van magában annyi ötlet, hogy saját darabbal is nevezzen a stúdió pályázatán és ezzel megnyerjen 10 ezer eurót (3 millió forintot), akkor itt találja a részleteket. Kéne egy kis inspiráció? Nézze meg a Rijksmuseum kollekcióját!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta