#VILÁGOM

A Szomorú szamuráj szavalva még viccesebb

2015. május 27., szerda 11:59

Youtube-on futottunk bele az alábbi videóba, amelyen Szilágyi Csenge, a Centrál Színház színésznője Kocsor Zsolt (közismert nevén Kozsó) és a neve alatt futó Ámokfutók zenekar egyik slágerét, a Szomorú szamurájt adja elő úgy, mintha az egy vers lenne.

A zenét hallgatva talán fel sem tűnik a tingli-tangli dalszöveg (azért de), itt viszont erősen komikusan hatnak kimondva az "Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!" sorok. A hozzászólókat arra buzditják, írják meg, mi legyen a következő feldolgozás – akad, aki Dolly Rolltól választana egy klasszikust, de a Tankcsapda és Soerii & Poolek Vaddisznó című remekét is kérte valaki. Ha esetleg dallamtapadása lenne a számtól, kattintson ide és mutatjuk az ellenszert.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta