#VILÁGOM

Így lesz művészeti alkotás a szemétből

2015. május 18., hétfő 19:28

Azt eddig is tudtuk, hogy a PET palack nem rendeltetésszerű használatából nagyon jó dolgokat lehet összehozni: tökéletes egy egyterű iroda munkaállomásaihoz elválasztásához, de készítettek már belőle pólót is. Ha ön is kreatívkodna vele, csináljon belőle téli konyhakertet vagy lakásdíszeket. Esetleg egészen magas szintre is emelheti a kreativitását, csakúgy, mint a cseh Veronika Richterová, aki kaktuszokat, virágot, gombát és különféle lényeket készít PET palackokból. 

Richterová 2004-ben találta ki, hogy a jól megmunkálható PET palackokat nem úgy hasznosítja újra, mint a többség, hanem PET-művészet néven inkább egyedi alkotásokat készít belőlük. Így születtek meg a műanyag szemétből készült kaktuszok, medúzák vagy épp pingvinek. Ha érdekli, mi mindent készíthet PET palackból, ha van egy kid ideje, kreativitása és kézügyessége, kattintson a galériára, mutatjuk!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta