#VILÁGOM

Fenyőmintás mókus, ha rajong a norvég művészetért

2015. május 17., vasárnap 15:22

A skandináv, de különösen a norvég művészeti alkotások mindig hordoznak magukban valami furcsa-különleges hangulatot: gondoljon csak a filmjeikre, amikben mindig van valami megmagyarázhatatlanul nyomasztó, még akkor is, ha vígjátékot néz. Vagy ott a black metal műfaja, ami gyakorlatilag elválaszthatatlanul összeforrt Norvégiával. Ez a szokatlan hangulat Andreas Lie állat- és egyben tájképein is megjelenik, amiket akár meg is vásárolhat, ha odavan a norvég művészetért.

Lie fotóin a norvég erdők világa jelenik meg azzal a csavarral, hogy a tájképet az állatok bundájába szőtte bele, sőt a jegesmedvén még a sarki fények is megjelennek. A This Is Colossal cikke szerint Lie a norvégiai Bergen környékén él, amit hét hegy vesz körbe. Ezek a képek köszönnek vissza munkáiban is, amiket különböző méretekben meg is vásárolhat, ha kedvet kapott ahhoz, hogy kitegye otthon a falra. 

A photo posted by Andreas Lie (@artworkbylie) on

A photo posted by Andreas Lie (@artworkbylie) on

A photo posted by Andreas Lie (@artworkbylie) on

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta