#VILÁGOM

Liza, a rókatündér megdöntötte Hajnal Tímeát!

2015. május 11., hétfő 16:38

A Liza, a rókatündérnél rég láttunk jobb magyar filmet, és szerencsére a nézők sem gondolják ezt másképpen. Bemutatása óta már 105.028-an váltottak rá jegyet, amivel a film csúcsot döntött, és ezt készítői a Facebookon egy legalább olyan cuki képpel ünnepelték, mint amilyen maga a film. 

Ha esetleg még nem látta, akkor siessen a moziba és nézze meg, hátha kapunk hasonló fotót a 200 ezredik nézőnél is, mint amilyet most töltöttek fel a készítők, és ami szerint Lizára annyian voltak kíváncsiak, hogy sikerült túlszárnyalnia a Megdönteni Hajnal Tímeát című film nézőszámát.

LIZA MEGDÖNTÖTTE HAJNAL TÍMEÁT! 105.028 NÉZŐ! KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

Posted by Liza, a rókatündér - Liza, the Fox-Fairy on 2015. május 11.
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta