#VILÁGOM

A Facebook már egy festett mellbimbó miatt is kiakad

2015. május 5., kedd 14:57

"A Facebook nem szereti Konkoly Gyula festményein látható mellbimbókat – ezért megpróbálta szabotálni a mai utolsó szabadegyetem előadást azzal a cseppet sem elegáns húzással, hogy törölte az eseményt" – olvasható a rövid és gunyoros hír a Ludwig Múzeum Facebook-oldalán. Hozzáteszik rögtön azt is, hogy ettől függetlenül az estet természetesen megtartják és mindenki megnyugodhat: "nem takarnak ki semmit".

A 6 órakor kezdődő előadás egyébként a Szabadegyetem befejező állomása. Hogy mit takar ez a projekt? A kortárs művészetre nyitott nézők olyan dolgokra kaphatnak választ, amire mindig is kíváncsiak voltak, de nem állt módjukban megkérdezni – mondjuk rögtön a művésztől. Itt lehetőségük lesz rá, ugyanis a szabadegyetemen előadók pontosan a tárgyalt kortárs alkotóművészek. "A több generációt képviselő képzőművészek előlépnek műveik mögül, a műterem falai közül és gazdag, értékes munkásságuk bemutatásával a modern művészet történetének merőben szokatlan, a múltat a jelennel összekötő összefüggéseire hívják fel a figyelmünket" – írják a LuMú honlapján.

11164565 10152740536977016 3677674803632396001 o
Fotó: Facebook / Ludwig Múzeum

A részvétel egyébként a múzeum bármely időszaki kiállítására szóló fél- vagy teljes árú belépőjeggyel ingyenes, maga a programjegy pedig 800 forintba kerül. Képünkön a már kicenzúrázott, Facebook-konform képet láthatja, ha kíváncsi arra verzióra, amelyre bepöccent a közösségi oldal, itt megtalálja a csatolmányok között.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta