De-Phazz, Tiga, feminista punk és ketrecfoci várja húsvét alatt

Bár mindenki a húsvétra készül ezen a héten, de előtte még elmehet egy csomó koncertre és előadásra, az ünnepek alatt is tud bulizni, utána pedig mozizzon, menjen fotókiállításra vagy ketrecfocira. 

Április 2. 

Csütörtökön már elkezdheti a bulizást, például az Akváriumban Kistehén-koncert lesz, ahol a zenekar a legújabb nagylemezét mutatja be. A Mom Kulturális Központban pedig a Parno Graszt és Szalóki Ági ad koncertet. Ha pedig az improvizációs előadásokat szereti, akkor nézze meg a Momentán társulat Mozaik című darabját, ami ugyebár nem tudni miről fog szólni. 

Április 3.

A 2011-ben elhunyt Gary Moore-ra emlékeznek az A38 hajón, ahol fellép többek között a zenész testvére Cliff Moore is. Az Akváriumban a De-Phazz koncertezik már megint, mintha csak hazajárnának, akik szeretik a jazz és pop egyvelegét, azoknak ott a helyük péntek este. Aki viszont pogózni szeretne, az a Depresszió és az Alvin és a Mókusok közös bulijába mehet a Barba Negrába. 

Április 4.

Szombaton hangolódjon a húsvétra a Városháza parkban található Húsvéti vásáron, ahol beszerezheti a kézzel díszített tojást a locsolkodóknak. A Vajdahunyadvárnál Bárányfesztivál lesz, onnan pedig könnyedén átsétálhat a Hősök Terére, ott Párnacsata napot tartanak, vagy táncolni is megtanulhat. A Mika Tivadarban Trousers-koncerten bulizhat. A Dzzs bárban pedig igazi hippis dobkörön és táncos mulatságon vehet részt. Aztán mehet az Akváriumba, Tiga bulijára.

Április 5.

A vasárnap már tényleg csak a húsvétról fog szólni, ám ha másfajta programokra vágyik, akkor mehet a Club 202-be svéd popos metálra, mert fellép az Amaranthe. Az A38-on a Budapest Bár ad koncertet.

Amaranthe
AmarantheEthan Miller

Április 6.

Hétfőn locsolkodás után vagy helyett az A38-ra mehet Arena-koncertre, ők idén ünneplik a felállásuk huszadik évfordulóját. A Rohamban pedig hangszereket lehet venni és közösen lehet improvizálni a többiekkel. 

Április 7. 

Kedden is mehet bulizni a Rohamba, ahol a Petrol Girls, egy angol feminista punk zenekar lép fel a Padkarosda punk hardcore zenekarral. Igaz Kecskemétig kell menni, de együtt lép fel Beck Zoltán és Háy János, akik már a Rájátszásban is megmutatták mi lesz abból, ha egy író és egy zenész találkozik. A Trafóban a Titkos Társulat a Két Nő című darabot mutatja be: lélektani krimi improvizációval, mozgásanalízis alapján. 

Április 8.

Hétfőn nyílik a Budapest100 fotókiállítás, ahol az elmúlt évek rendezvényein készült képekből szemezgetnek, majd két hét múlva megnézheti a százéves házakat is. Ha pedig sportolna, akkor a Nemzetközi Roma Napon menjen ketrecfocizni a Rákóczi Térre. Mozit is ajánlunk a hétre, például a Marie történetét, ami egy vakon és süketen született lányról szól. Ha valami könnyedebbet szeretne, akkor a Keleti Nyugalom - A második Marigold Hotelt ajánljuk, egy szállodaigazgatóról, aki házasodni készül. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek