#VILÁGOM

Hogyan lesz a Facebookból graffiti?

2015. március 22., vasárnap 14:07

A közösségi média világa már a graffiti világába is betört, persze az is csoda, hogy eddig kimaradt belőle. A Facebook-fal és a valóságos, testet öltött falak közti határvonal mosódik el iHeart falfirkáiban. A vancouveri graffitis munkái a virtuális világra és kapcsolatainkra reflektálnak, leginkább azt járják körbe, hogy a mai fiatalság hogyan alkalmazkodhat ehhez az új kommunikációs kultúrához. 

A digitális kommunikáció legkedveltebb kifejezéseit előszeretettel használja, kihasználja vagy éppen csavar egyet rajtuk, hogy a mostanában divatos hashtageknek, vagy témáknak új jelentést adjon. Persze nem ő az első, akinek a digitális világ is megjelenik a műveiben, de ő az, aki nagyon egyszerűen felismerhető egyedi stílusáról és sötét humoráról. Most megmutatunk néhány képet, továbbiakat a művész weboldalán vagy Instagramján talál. 

A photo posted by iHeart (@iheartstencils) on

A photo posted by iHeart (@iheartstencils) on

A photo posted by iHeart (@iheartstencils) on

A photo posted by iHeart (@iheartstencils) on

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta