#VILÁGOM

Így ünneplik a víz világnapját a Magyar Színház művészei

2015. március 21., szombat 15:13

A hetedik kerületi Pesti Magyar Színház művészei is rendkívül fontosnak tartják, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy mi mindent köszönhetünk a víznek, ezért a március 22.-én megrendezésre kerülő Víz Világnapja alkalmából egy privát fotómontázzsal készülnek az eseményre, melyen a színház elismert művészei mutatják be vízimádatukat.

 „Víz nélkül nem tudnánk létezni - de vajon a víz megmaradhat-e, ha nem figyelünk rá? Természetesnek vesszük a létét, pedig a világ több pontján már most problémát jelent a tiszta víz hiánya, és ez hamar globális méretet ölthet, ha nem kezdünk tudatosabb vízhasználatba.” – olvasható a társulat környezettudatos projectjének felhívásában, amiben részt vesz többek között Balsai Móni, Pavletits Béla, Ágoston Péter, Tahi József, Tóth Éva, Benkő Nóra és Lévai Ágnes is. Ide kattintva a Víz Világnapjának részletes programját találja a pályázatokon át az országos programokig, amelyben idén részt vesz többek között Budapest, Esztergom, Szombathely és Gyula is. Nézze meg a galériában, hogy hogyan reagálnak a globális problémára a művészek!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta