#VILÁGOM

Töpörödött öregasszony lett Nagy-Kálózy Eszter

2015. március 18., szerda 11:28

Két napja már Fehér Béla Kossuthkiflijétől hangos a sajtó, de ha még sem tudná miről van szó, ez az a filmsorozat, melyet Rudolf Péter rendezett, és igen sokat költött rá a közmédia. Szerepel benne egy rakat jó színész, köztük Nagy-Kálózy Eszter, akinek egy 70 éves hölgyet, Őzbői Thalvizer Karolát kell alakítania. A színésznőt persze maszkmester vette kezelésbe, hogy jó 20 évet öregítsen rajta, ami szerintünk igen jól sikerült.

 „Az operatőr, Kapitány Iván ötlete volt, hogy én alakítsam az idős grófnőt. Bár imádtam a karaktert, és egyes vonásaiban a púpossága dacára is rokonnak éreztem, de amikor a sorozat alapját adó Fehér Béla-művet olvastam, nem láttam magam a történetben. Először maszkpróbát csináltunk, aztán próbálni kezdtünk, s ez sokat segített. A sminkem két és fél óra alatt készült el, így a forgatás alatt minden nap reggel 4-kor keltünk. Az első alkalommal sem a férjem, Rudolf Péter, sem a stábtagok nem ismertek fel. Volt olyan nap, hogy 17 órán keresztül a maszkban kellett lennem, a sok alapozó és a műorr a nyári kánikulában bizony különösen kellemetlen volt, a legnehezebb számomra mégis a látványos műfogsor viselése volt” – meséli Nagy-Kálózy Eszter.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta